pondělí 6. července 2009

Předodjezdový...


Zdravím vespolek:-)


právě jsme doma úspěšně oslavili mamčiny padesátiny, takže už mi nic nebrání v odletu na praxi:-) BTW přikládám foto Family Žouželkovic... No, zbývají mi poslední 3 dny do odjezdu do Brno-Vádeň-Hong Kong-Guangzhou, mazec. Asi už si začínám uvědomovat, že někam jedu, bo jsem se začla balit...V kufru už je poměrně velké množství věcí a to mám ještě seznam dalších, co bych chtěla dobalit, no asi to budu muset zredukovat, co se dá dělat.


Jen abyste věděli, jak je AIESEC network super- na letišti mě bude čekat Derek i s Luckou Hrnčiarovou, která se mnou bude trávit svůj poslední týden v Hong Kongu- vypadá to, že uděláme společně nějaké sightseeing, tak doufám, že se vám budou mé první fotečky z praxe líbit:-)


Nemůžu se dočkat!!!!!!!


Mějte se krásně a keep in touch


M.

4 komentáře:

  1. z te ruzove mi uz preskakuje, mam ji i na twitter a nasa MCPicka a cele girls MC no to je taky pink issue :-D
    tak idu to cist marusko... ted uz asi jsi v zemi sikmooke... a ja mam flatmata z malaysie od soboty juhuuuu MCP malaysia rocks!

    OdpovědětVymazat
  2. aaaa
    okaaaa
    super a ten velky, to je tvuj velky brat???
    to je tak na 2.2m nebo?
    by bylo zajimave mit fotku zubrika vedle nej ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. To teda:-) Ten velky to je muj mladsi bratricek (21 let)...nevim, kolik ma presne, ani mi neprislo, ze uz je tak vysoky, ta fotka, ale mluvi za vse:-)Pres 2 metry stopro...

    OdpovědětVymazat