pondělí 6. července 2009

Toz jsem sem taky dorazila!

Nejak se neposlal ten mejlik, kterym jsem reagovala na ten mejlovy chat a koukam, ze je stale v draftu. Nicmene uz neni aktualni a tak tady to vypada na pokracovani ;) No ja osobne bych byla pro Facebook grupu, pre to uz mam v merku tam chodit pravidelne, ale tohle vypada taky pekne - ruzove ;)
Zdravim vsechny Ostravske baby!
Zastihly jste me dneska v muj prvni den, kdy jsem se nedostavila do prace ;) Proc? Dasenka je poradne nachlazena a hlavne ji stavkuji hlasivky. V patek po bazenu a hospudce zacaly skemrat, ze chtej dovolenou. Celou sobotu jsme je premlouvala a dokonce nesla na hudebni festak coz je uz co rict pro me. Ale rikam si, ze je vazne potrebuju. Vcera jsem totiz jela trenovat ICX RegioTag, a tam na konci dne proste zkolabovaly, no prdel jak cyp.
Talze jsem mela 2 big challenges najednou. Prvni oficialni trening v Nemecku - v Nemcine!!! ( a to cele, i ten my@.net - na coz jsem fakt Pysna! Kvalitu meho prednesu nebereme v potaz ;)) a k tomu jsem no rekneme skrehotala jako stary kohout (nebo jake zvire skrehota???). No rozumime si, ne? :-D
Ale celkove jsme odvedli kvalitni praci. Dneska se MC beze me obejde, mam "train office" a pracuju z postele.
No hlasivkam dam dovolenou pristi tyden. Jedu na trening od International Synergy Group do holandska - neco jako TTT v @ tak tam to ma myt TfT :) Jsem zvedava, chtela bych vice trenovat ;)

Hej ja vlastne pisu a nevim ani komu to teda vlastne jde.
Tak to nechame na prvnim pokusu, ja jdu prosnupavat @net etc.

Mejte se krasne, krasky!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat